OVER THE KNEE BOOTS

PHONE WALLPAPER FREE DOWNLOAD

iphone wallpaper

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Volai, så har jeg samlet en hulens masse fine baggrunde til smartphones. Der kører vidst lidt et lyserødt tema blandt billederne. Jeg drages åbenbart af den farve, om det er natbukser, mobilbaggrunde, bordpynt eller slik – jeg er vild med det. Det er også lidt sådan en farve, der gør en glad. Den er dejlig let, lidt barnlig og samtidig feminin.

Katten med de store solbriller (nummer 2) er simpelthen for morsom. Hans (det må altså være en han med det smil) dejlige ansigt pryder allerede min telefon. Er du ikke til katte, så kan du altid vælge langbenede lyserøde flamingoer i masse vis (nummer 9). Er den med alle de farverige balloner ik’ også sød (nummer 8)? Det er fra Disney filmen Up – så bliver det jo næsten ikke mere yndigt.

Det er ikke alle links, hvor man downloader baggrundene på samme måde. Nogle af dem skal du lige trykke “download” og så vælge til hvilken type telefon, andre kan du bare kopiere eller screenshotte.

For ikke så længe siden lavede jeg et lignende indlæg med rigtig mange flotte baggrunde til computeren. Det kan ses lige her, hvis man glippede det den gang.

BLOGLOVINknap

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVER THE KNEE BOOTS