MY FAVORITE BEAUTY PRODUCTS

FREE WALLPAPER DOWNLOAD

freedesktop

DOWNLOAD HERE: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

Vi starter denne lørdag morgen ud med en omgang goodies til jer. Jeg ligger jo syg herhjemme, hvilket medfører at jeg ikke selv kan skabe indhold til jer med mit eget lille kamera i form af outfitbilleder, opskrifter og hvad jeg nu ellers plejer at finde på. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, er det ikke sådan man siger?

Jeg har gennemsøgt internettet fra top til tå, for at finde en god blanding af fine baggrunde til computeren. Jeg skifter selv lidt som vinden blæser. Nogle gang er jeg i humør til masser af farver, nogle gange er det inspirerende quotes og andre gange skal det være helt enkelt og stilrent. Så her er lækker blandet godtepose til jer mine kære læsere. Jeg har selv lige sat nummer 6, den med de små kaktusser, på som min baggrund. Jeg er også lidt lun på de flyvende guld ananas – de er da for fede.

— English Version —

This saturday morning starts out really great, cause I have collected some goodies for you guys. As I am still sick, I haven’t been able to create content for you with my own little camera. So I have searched the Internet for some beautiful desktop wallpapers for you to download for free!

I change my own wallpaper all the time. Sometimes I am in the mood for a lot of colors, sometimes I need a good quote and other times I’m in the mood for something much more simple. I have therefore mixed a lot of different images for you. Just click on the links below the picture to get to the downloading site. Right now my desktop is decorated with the adorable cactus picture (number 6). However I kind of have a crush on the flying gold pineapples – they are too cool! 

BLOGLOVINknap

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FAVORITE BEAUTY PRODUCTS