New In: Smukke Armbånd

Når der skal holdes fest!

partyessentials

1. Ballon Lavendel HER 2. Ballon Pink Stjerne HER 3. Ballon Sølv HER 4. Tallerken Lyserød HER 5. Bestik Lyserød HER 6. Krus Pink HER 7. Sugerør Lyserød HER 8. Sugerør Sort HER 9. Godtepose Zebra HER

Som jeg kom ind på i dette indlæg forleden, så er jeg snart ved at være færdig med min bachelor. På et tidspunkt i juni skal jeg så op og forsvare min bacheloropgave. Det vil være min sidste eksamen, og det skal fejres! Vi bor i et lejlighedskompleks med den hyggeligste gård. Så da jeg satser på, at vejret bliver skønt, så vil jeg invitere familie og venner til en festlig dag i gården. Jeg elsker at holde arrangementer, for dem jeg holder af. Der skal være masser af mad, champagne, drinks og et hav a dekorationer. Der skal være masser af balloner, girlander, levende lys og flag. Ja, det er vidst tydeligt, at jeg glæder mig til denne dag. Da det skal holdes ude i gården for mange mennesker, har jeg tænkt mig at købe engangsservice. For det først har vi slet ikke nok bestik, tallerkner eller glas til så mange mennesker, og for det andet er det dejligt nemt at rydde op. Win-win. Og så er det så fint i den lyserøde farve, som kan ses på kollagen. Jeg er helt vild med de forskellige papirsugerør. De findes i mange forskellige varianter og farver, og passer rigtig godt sammen en lækker cocktail. De skal stå rundt omkring på bordene i fine krukker. Jeg har allerede et helt præcis billede af, hvordan det kommer til at se ud – og det bliver smukt!!

Dekorationsshoppen har et rigtig stort udvalg, hvad angår ting til festlige anledninger. Jeg har brugt min morgen på at kigge deres fine produkter igennem. Mine favoritter kan I se på kollagen. Hele min dag står på eksamensskrivning, så det er dejligt at kunne drømme lidt om min afsluttende fest. Så kommer man lidt lettere igennem læsningen. Nu vil jeg kæmpe mig igennem mine sidste tre eksaminer, så jeg for alvor kan poppe champagnen og fejre mig selv.

Dette indlæg indeholder affiliate links.  

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In: Smukke Armbånd