Sommer Bluser Under 300 kr.

Bloganbefalinger

Blogland kan være noget forvirrende noget, at finde rundt i. Jeg følger virkelig mange forskellige blogs på Bloglovin, som til dagligt tilfredstiler mit tildels store blogger-behov. Det bedste jeg ved dog, det er at finde nye blogs, som er hyggelige, inspirerende og ikke mindst dejlige at læse. Jeg har hermed fundet 3 forskellige blogs, som jeg fornyeligt er begyndt at følge, og dermed vil anbefale til jer.

camillajulie Camilla Julie har den hyggeligste blog, som hun opdaterer meget ofte med outfitbilleder, sjove inputs og gode tips. Hun er blandt andet dygtig til at finde gode og billige Ebay-fund, og det er altså lidt farligt for sådan en Ebay-lover som mig. Man mærker tydeligt personen bag bloggen, hvilket er en af de bedste kvaliteter, man kan have som blogger, hvis du spørger mig!

 nanabechJeg er vild med Nana Bechs stil. Hun kører et mix af klassisk og casual, som jeg bare synes er super cool. Det er ofte simple basic items, som styles til perfektion. Jeg nyder, at læse hendes indlæg, som jeg altid synes er gennemarbejdet og inspirerende. Nanas personlige stil og stemme kommer til udtryk på bloggen, hvilket gør det til en skøn blog at følge.

rikkekroegerNår jeg læser Rikke Krøgers blog, får jeg altid et smil på læben. Hun skriver godt, sjovt og hyggeligt, samtidig med at hun altid ser super sød og smilende ud på hendes billeder. Jeg elsker at læse hendes personlige indlæg, der altid giver stof til eftertanke. Derudover synes jeg, at hendes stil er super flot og simpel! Helt klart et kig værd.

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer Bluser Under 300 kr.