Etsy: Party Essentials

Blogger Fokus: EMMA MARTINY

emmablogger

Godmorgen kære læsere. Så er det i dag, at vi starter et nyt koncept på bloggen. Konceptet hedder “Blogger Fokus”, hvor jeg skiftevis vil lave små interviews med store som små bloggere. Dette skal give et godt indblik i, hvem personen bag bloggen er. Hver blogger får således 8 spørgsmål. Nogle af spørgsmålene vil være ens, andre vil være specialiseret til den enkelte blogger. Jeg håber, at I glæder jer til at læse med ligeså meget som mig!  Vi åbner ballet med smukke Emma Martiny, som til dagligt blogger på emmamartiny.dk. Jeg har længe fulgt med i hendes fantastiske univers og jeg er blevet inspireret af hende gang på gang. Hun har fantastisk stil, laver alt for lækker mad og så ser hun brand godt ud i hatte. Stort velkommen til Emma Martiny!

 8 spørgsmål til Emma Martiny:

1. Hvad fik dig til at starte en blog? Og hvilke tanker gjorde du dig omkring det at starte en blog?

Jeg startede egentlig, fordi jeg interesserede mig for make-up og savnede nogen, jeg kunne dele min interesse med. Siden da er mit interessefelt blevet større, og det samme er antallet af emner, jeg skriver om på min blog.

2. Det virker til at bloggen allerede har givet dig utrolig mange oplevelser og muligheder. Hvor tror du, du er om et års tid? Er der noget bestemt, som du ser frem til?

Hvis jeg ser tilbage på de sidste 4 år, har jeg på intet tidspunkt haft ret i mine antagelser om, hvor jeg ville være året efter. Derfor tør jeg næsten ikke gætte nu, men jeg ved, at min næste kogebog vil være på gaden på dette tidspunkt næste år. Og så har jeg et andet projekt, jeg går og fifler med, men det må jeg hellere tie stille om lidt endnu.

3. Har du nogle bestemte mål med din blog? Ønsker du, det skal blive en levevej? 

Ja, det håber jeg. Helt præcis hvordan og hvorledes, er jeg endnu ikke sikker på, men det har jeg jo heldigvis stadig nogle år til at finde ud af, da jeg gerne vil færdiggøre mit studie. Blogverdenen udvikler sig lynhurtigt, så hvem ved, hvordan mulighederne ser ud på det tidspunkt?

4. Nu er du fra Aarhus, de kanter kommer jeg ikke så ofte på. Hvilket spisested vil du anbefale?

Jeg elsker de små hyggelige bistroer i Mejlgade. Oligak, Sct. Oluf, OliNico og OliBistro skuffer næsten aldrig.

5. Nu henter jeg meget inspiration hos dig til lækker, sund og hjemmelavet mad. Hvad er dit bedste råd til en sund livsstil? Og har du en favorit opskrift? 

En sund livstil.. hm.. det kunne jeg skrive flere sider om, men her får du mine bedste råd:

  • Rør dig hver dag, om det så er en gå-, cykel-, løbe-, svømmetur eller noget femte. Det behøver ikke at gøre ond, for at gøre godt, og du behøver ikke at være medlem af et fitnesscenter for at holde dig fit.
  • Jeg har ingen “kostreligion”, men prioriterer at lave alt min mad fra bunden. I mine øjne er alt sundt – enten for vores krop eller sjæl – så længe vi selv har været i køkkenet. Så ved vi, hvad der er i vores mad, og slipper for en masse tilsætningsstoffer og kemi.
  • Snig så mange grøntsager ind i din kost som muligt, og forsøg at se på det som en lige så vigtig del af måltidet som kødet. Det behøver ikke at være kedeligt, for den rette tilberedning kan gøre salaten til det mest ombejlede måltid på spisebordet. Der er masser af gode eksempler på lækre grønne retter i min kogebog “Sunde salater og vidunderligt tilbehør”.

6. Hvor henter du inspiration til din fine tøjstil?

De samme steder som alle andre, tror jeg: folk på gaden, i medierne og på blogs. Jeg forsøger altid at være kritisk, når jeg bliver introduceret for en ny trend, men ender ofte med at hoppe med på bølgen – på min egen måde, forståes.

7. Hvad er det lækreste item man kan eje lige nu? Og hvad er det største tøjmæssige no-go i følge dig? 

Det lyder måske ikke så modeblogger-agtigt (en kasse, jeg heller ikke vil komme mig selv i), men jeg er virkelig-virkelig ligeglad med, hvad andre mennesker går i. Synes du, det er lækkert? Fedt for dig! Men jeg kan godt ryste lidt på hovedet over folk, der har strømper i sandaler og den slags 😉
Det lækreste item lige nu… hm… er jeg kedelig, hvis jeg siger en Chanel-taske? Ja, det er jeg vist (men sådan én vil jeg gerne eje en gang) I stedet vælger jeg hatte! Jeg synes, folk, der går med hat, er mega nice, så jeg vil forsøger at joine hatte-klubben lidt oftere.

8. Hvilket nummer sætter du til at brage ud af højtaleren, når du skal komme i godt humør? 

Hvis min kæreste er hjemme, beder jeg ham om at spille guitar for mig. Så synger (.. eller skråler er vist det rigtige ord) jeg til. Det er så hyggeligt, og gør mig altid i godt humør… Men godt lyder det ikke 😉

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Etsy: Party Essentials