MEST LÆSTE

Lækkert Undertøj

nellyundertøjAffiliate: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Jeg har siddet og kigget efter lidt fint undertøj. Det er virkelig noget, som står øverst på min ønskeliste for tiden. Især de fine sorte bløde bh’er er jeg helt vild med. En farlig overspringshandling for mig er helt klart online shopping. Jeg sidder og er stresset med min bachelor eksamen, men i stedet for at have hovedet begravet i bøger, sidder jeg og kører igennem Nellys store udvalg. Det er sgu ikke særlig smart – hverken for eksamen eller pengepungen!

For lige at sørge for at alle er med, vil jeg lige hurtigt forklare lidt om de der affiliate-links. Det kan være, at I har bemærket, at når jeg linker til forskellige produkter, det kan være i sådan en kollage som i dette indlæg eller i et outfitpost, så står der nogle gange “affiliate” foran mine links. Det betyder, at hvis I klikker ind på et af mine links og køber noget, så får jeg 8 % af salget. Det er selvfølgelig oftest et meget beskedent beløb, men det er super fedt at mærke, at jeg får lidt igen for alt det hårde arbejde, og den tid jeg bruger på bloggen. Der var en længere periode som blog-læser, hvor jeg simpelthen ikke anede hvad det betød. Jeg synes, at det er vigtigt, at oplyse sine læsere om disse ting. Det vil altid være tydeligt markeret på bloggen, hvis mine indlæg indeholder affiliate links eller er sponsoreret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEST LÆSTE