What's in my bag?

I NEED CHANGE

ellosho

Affiliate: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 

Det kribler sådan i mine fingre for tiden. Jeg har brug for, at der skal ske noget i vores lille hjem. Jeg har brug for at rykke rundt, fornye, sortere. Min kæreste er ved at blive sindssyg!  Jeg kan ikke sidde stille, jeg løber rundt med mit lille målebånd i hånden og forslår umulige løsninger. Vi har mange store møbler, som vi ikke rigtig kan rykke rundt på, så det gør hele mit projektet en anelse svært.

Så for at jeg ikke ender med at rykke sofaen midt ud i stuen og sætte spisebordet op i vindueskarmen, har jeg kigget lidt på Ellos for at se, hvad jeg kan finde af små ting, som vil kunne hjælpe med at ændre og fornye lejligheden en lille smule – så jeg får tilfredsstillet mine kriblende fingre (og min kæreste). Stigen synes jeg faktisk kunne være rigtig cool op ad væggen, men jeg kan endnu ikke finde ud af, hvad den skal pyntes med? Måske en lyskæde? Det ville da være rigtig fint. Jeg forslog det lige for min kæreste, det synes han godt nok lyder mærkeligt. Måske han er mere tilbøjelig til at blive overtalt til et fint ur eller en ny lampe? Noget skal der ske. Det må nok være et sommerferie-symptom – jeg må keeeede mig!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What's in my bag?