Blogger Fokus: GARDUM

SOMMER KJOLER UNDER 100 KR!

summer100

Affiliate: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Jeg sidder i skrivende stund og er (for at sige det lige ud) pisse irriteret på mig selv. I går aftes bestilte jeg to par sko fra Nelly med haste levering, så jeg når at modtage dem, inden jeg senere på ugen tager til Mallorca. De er så fine – og jeg glæder mig sådan til at modtage dem! Jeg kommer så til at gå ind på Nellys side igen i dag og ser så, at de har SÅ mange smukke kjoler til under 100 kr… Nu føler jeg mig faktisk lidt snydt. Det er bare de perfekte sommer kjoler til varme sommeraftener i Spanien (og åbenbart også i Danmark den næste uges tid).

Min mutti fylder runde smukke 50 år på søndag. Hun skal selvfølgelig fejres med et brag af en fest med god mad, lidt for meget rødvin og måske en enkelt svingom. Dertil står jeg nu og mangler en kjole. Kjole 4 eller 8, åååh eller nummer 3 ELLER 2 ville være fantastisk til den anledning.  Satans, satans, satans. Det er virkelig en kæmpe fejl at bestille noget fra Nelly uden lige at tjekke alle deres gode tilbud igennem først. Pt kører de 15 % på ALT på hjemmesiden, ergo derfor jeg kunne tillade mig at klikke hele to par sko hjem i går. Snøft, men kjole-tippet er hermed givet videre til jer. Jeg kan dog ikke love, at jeg alligevel ikke klikker et par stykker hjem – så må de vente på mig til næste ferie!

Tilbudet på kjolerne gælder kun til i aften til kl 23.59 – så skynd jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger Fokus: GARDUM