OOTD: LANGELINIE

MINE SMYKKER

smykkerJeg er efterhånden blevet rigtig glad for min smykkesamling. Jeg synes, at der er et godt mix af simpelt og lidt mere flippet. Jeg prøver at have ringe og halskæder, der er lidt mere afdæmpet og som har et mere minimalistisk udtryk. Hvorimod, jeg ikke har noget i mod at mine armbånd er lidt mere flippet med perler og kvaster. Som I kan se, er jeg lidt af en guld-pige.

Selvom jeg er så glad for min lille samling, så kan man jo aaaaltid tilføje lidt til! Jeg har mine små fine ørering fra Dyrberg/Kern, men jeg ønsker mig virkelig nogle hoops i lidt større og forskellige størrelser.

Det bedste ved mine smykker er, at de hver især er knyttet til et bestemt tidspunkt i mit liv eller en bestemt person. Cartier armbåndet kan jeg kigge på og mindes, da min mor var så stolt af mig, at hun bare måtte give mig dette armbånd, da jeg fik 12 til min afsluttende bacheloreksamen. Den ene Carré ring fik jeg af i min kæreste i 2 års-dags gave og den anden Carré ring har jeg fået af min bedsteveninde i 18 års gave. Jeg kunne blive ved. Så ikke nok med at alle smykkerne er SÅ fine, så betyder de også en hel masse for mig.

smykker1

smykker2

BLOGLOVINknap

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: LANGELINIE