WHAT PHIL DUNPHY SAID

Get The Look x3: Olivia Palermo

En af mine helt store stilikoner må helt klart være smukke Olivia Palermo. Hendes garderobe er bare så misundelsesværdig og gennemført. Nu har jeg brugt et par timer på at kigge mange af hendes outfits igennem på  Pinterest. Jeg er virkelig imponeret – hun er bare altid SÅ lækker.

Jeg tror dog, at jeg har fundet en rød tråd i hendes outfits og dermed hemmeligheden til hendes altid stilede udseende. Hun er utrolig dygtig til at klæde sig simpelt og elegant på. Hendes outfits er ofte bygget op af få klassiske elementer og ofte af basic items, som de fleste af os har i skabet.

Jeg har samlet tre fine hverdagslooks, som jeg gerne selv vil rende rundt i her i løbet af den danske sensommer.

oliva2
Bluse: HER Nederdel: HER Sko: HER Clutch: HER

Det her look er nok mit yndlings. Det er feminint, moderne og klassisk på samme tid. De hvide toner giver det et sommerligt og overskueligt indtryk. Jeg er sgu vild med det!

olivia 1Jeans: HER Bluse: HER Neglelak: HER Sko: HER

Her har vi et lidt mere af en klassiker for de fleste piger. Et “safe” outfit. Men alligevel er det meget sjældent, at jeg ender i et outfit som ovenstående, da jeg er bange for, at det bliver for kedeligt. Olivia har dog lige vist, at det sagtens kan se lækkert ud – især tilsat et par fede røde sko!

olivia3Skjorte: HER Nederdel: HER Sko: HER Taske: HER 

Hvis jeg iførte mig dette outfit, ville jeg føle mig modig. Det ser hammer godt ud, men nok lidt uden for min comfortzone. Det passer dog lige ind i tidens trend med denim og store skørter. Der ville jeg ønske, at jeg til tider vil være lidt mere satset i mine outfits og ikke altid ende i det samme. Hvis man overhovedet kan kalde et stort skørt for satset…

Dette indlæg indeholder affiliate links. 

BLOGLOVINknap

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT PHIL DUNPHY SAID