Get The Look x3: Olivia Palermo

5 summer facts about me

meeeeKalenderen siger slut august, men heldigvis siger vejret midt juli. Så imens vi alle nyder, at sommeren endelig er kommet frem i dk, synes jeg, at det kunne være sjovt med lidt sommer facts om mig.

1. Til trods for at smilet på ovenstående billede er større end nogensinde, så hader jeg sand. Jeg elsker ellers tanken om at ligge på stranden. Især hvis det inkluderer lækre liggestole, gode drinks og en smuk havudsigt – men sandet ødelægger altså bare hele oplevelsen. Jeg får helt kuldegysninger ved tanken om at stikke en sandet fod ned i et par sneakers efter en gåtur på stranden.

2. Jeg har aldrig hovedet under vandet, når jeg bader. Det er det mest ubehagelige, jeg ved. Tanken om lukkede øjne under vand, hvor du ingen anelse har om, hvad der er op og ned, skræmmer livet af mig. Derfor er jeg også den værste svømmer – jeg bruger simpelthen for meget energi på at holde hovedet over vandet.

3. Jeg bliver noget nær en million-trillion gange pænere, når jeg har fået lidt sommerkulør. Det ved jeg godt, klæder de fleste mennesker. Men hvis jeg selv skal sige det, er det lidt en afgørende fakta for mig. Så det er lange triste vintermåneder for mig, haha. Lad os lige være ærlige, der er sgu ikke særlig meget charmerende over en pige med mørkt hår, hvis hud er blegere end en skraldet og kogt kartoffel.

4. Jeg elsker når solen skinner, men det tilføjer altså bare en hel del ekstra skyldfølelse, når jeg bare har lyst til at ligge på sofaen og se serier. Der er ikke noget værre end at ligge på sofaen i sit hyggetøj under dynen med en god serie og så kigge ud af vinduet på en bragende solskinsdag – som man spilder. Der kan det bedre retfærdiggøres på en regnvejrsdag! Dette betyder dog ikke, at jeg fravælger seriedagen på sofaen, tværtimod! Solen kommer bare lidt ubelejligt lige den dag, jeg skal se Beverly Hills.

5. Jeg nåede sgu heller ikke bikini kroppen i år… Men det er da også en svær balance! Sommertiden er der, hvor man aller helst vil tabe sig eller stramme lidt op – men det er også der, man hele tiden skal ud at spise på café og restaurant. For ej at forglemme alle de is, man skal huske at spise, når solen skinner.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get The Look x3: Olivia Palermo