5 summer facts about me

Pick of the day: Sleepwear

ganniShorts: HER Top: HER

I dag var jeg en tur i Ganni efter arbejde for at snuse lidt rundt. Det var rigtig farligt, må jeg hellere sige! Jeg har altid været stor fan af Gannis univers og mine to yndlings kjoler er netop fra det mærke. Derfor blev det så i dag til en samling på tre Ganni kjoler i alt – men den skal nok snarest komme på bloggen. Ih den er så fin! Jeg glæder mig til at tage outfitbilleder med den på.

Noget som ikke kom med hjem, men som jeg i skrivende stund sidder og drømmer om, er deres fine sleepwear. Det fine sæt fåes både isort, mørke blåt og så det yndige lyse. Jeg ville slet ikke have noget imod, faktisk vil jeg nok helst fortrække, at vimse rundt i det sæt der hjemme.

På sådan en kedelig regnvejrs-mandag er det vel i orden at drømme lidt. Jeg bliver dog nødt til at passe lidt på pengepungen de næste par dage. Der er nemlig intet mindre end 12 dage til, at jeg lander i San Diego og skal bruge otte fortryllende dage med min kærlighed. Udover at kysse på ham uafbrudt, så skal jeg vel også have shoppet lidt. Hvis der er nogen, der har nogle gode tips til San Diego, så råb endelig højt!BLOGLOVINknap

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 summer facts about me