WHAT CHANDLER BING SAID

Pick of the day

pick

Dress: Here

Lige om lidt siger kalenderen oktober måned og det er altså min yndlings måned. Jeg elsker sol og sommer, meeeen oktober måned indeholder noget meget mere specielt – nemlig min fødselsdag! Der er en måned til, at jeg har fødselsdag. Jeg går lidt for meget op i min fødselsdag generelt og er allerede i gang med den helt store planlægning. Udover at maden og de uendelige mange drinks skal sidde lige i skabet, så er kjolen nok noget af det vigtigste. Hvert år står jeg i sidste øjeblik på Strøget og styrter fra butik til butik i håb om at finde en fin kjole, det lykkes sjældent. Suk. Så i år vil jeg gerne være ude i god tid – så det vil sige, at den skal findes lige her og nu.

Efter at have kigget en masse webshops igennem, faldt jeg over denne fine mørke røde kjole fra By Malene Birger. Jeg synes, at den er smuk, enkel, festlig og en blanding mellem stram og løs – hvilket er lige mig. Jeg ved ikke, om budgettet for min fødselsdagskjole kan være sååå højt i år, men hvis ikke jeg finder andet, så kan det jo ikke være anderledes.

— English Version —

It’s October which means that it is soon my birthday! I can’t wait, I have already started planning the perfect night. However the most important thing must be the dress! I have looked through a lot of webshops and finally found this beauty. I love it. However I’m not sure that I can fit it in my budget – but I must try. I want to look amazing on my birthday. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT CHANDLER BING SAID