Designer Lagersalg

NEXT STOP – SAN DIEGO

sandiegoBillede her 

Så er det snart tid til, at jeg pakker min store røde kuffert. Den skal fyldes med sommertøj, sandaler og bikini. Jeg skal nemlig til San Diego og besøge min kæreste, som er på udveksling i seks måneder. Jeg har nu savnet ham i 20 dage, så det bliver helt fantastisk at se ham igen. Og så skal der jo også shoppes (rigtig meget), det kan næsten ikke undgåes, når man skal besøge USA.

Udover at skulle ligge på stranden, nyde solen og kysse på ham, så skal jeg også til en online marketings konference. Det bliver super spændende og en kæmpe oplevelse. Jeg er virkelig nervøs, men også super stolt over at jeg skal noget, som jeg selv vil kategoriser som rigtig voksent og ambitiøst.

I må endelig råbe højt, hvis I har nogle gode tips til San Diego. Jeg har jo selv boet der, men det er så mange år siden, så det kan jeg desværre ikke rigtig bruge til noget. Hvor skal vi spise? Hvor skal jeg shoppe? Hvad skal vi se? Jeg skal tilbage igen til San Diego i november måned, så hvad jeg ikke når denne gang, tager vi næste gang!

BLOGLOVINknap

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Designer Lagersalg