Blogger Fokus: WHITTAHEART

Postkort #1: San Diego

san san1 san2 san3 san5Så får I lige en opdatering fra sunny California. Her sidder jeg på San Diego State University i skyggen på en bænk og kigger på de forbigående studerende. Det er 35 grader, så jeg holder mig nedkølet med en iskold smoothie fra Juice It Up!

En lille note til jer, der skal til USA: Husk at en størrelse large, når det kommer til mad og drikkevare ikke er en størrelse large. Jeg sidder i skrivende stund med en smoothie i størrelse “large”, hvilket derhjemme vi nok nærmere ville betegne som en bowle fem personer kunne deles om.   Jeg glemmer det hver gang. Forleden fik jeg serveret en pomfrit så stor, at den kunne have mættet et helt tømmermændsramt selskab. En størrelse small herovre vil nok nærmere svare til en størrelse large derhjemme. Det gælder sådan set det meste herovre. Alt er så stort. Alt er så voldsomt. Alt er så overdrevet. Jeg kan ikke finde ud af, om jeg elsker det eller hader det.

Jeg tror ikke, jeg har rørt et salatblad endnu – med mindre det har forvildet sig ind i min taco eller burger. Jeg er her en uge i alt, så jeg går bare all in. Så må den hedde faste og fitness, når jeg kommer hjem igen.

Det er lidt svært at få opdateret bloggen i forhold til tidsforskellen, så dette indlæg kommer nok lidt sent dansk tid. Jeg skal nok prøve at have dem klar, så jeg kan poste dem tidligt morgen her (sen eftermiddag hos jer).

BLOGLOVINknap

 

2

  • Uuh hvor ser det bare lækkert ud! HAHA Jeg er vild med din observation omkring størrelser! Så forstår man pludselig bedre hvorfor så mange amerikanere er tykke 😀
    Nyd resten af din tur!
    Knus Amanda // http://www.theawayblog.wordpress.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      HAHA – ja, det tænkte jeg sgu også! Jeg må altså også indrømme, det er næsten umuligt ikke at spise usundt herovre!! 😀 Tak søde! KH

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger Fokus: WHITTAHEART