MÅNEDENS PLUS-BLOGGER

OOTD: Sunny San Diego

s7 s5 s3 s2 s1T-shirt: Zara Nederdel: Forever21 Sko: Adidas 

Godmorgen fra San Diego. I dag er det min sidste dag. Min sidste dag til at nyde solen og varmen. Min sidste dag til at kysse på min kæreste. Min sidste dag til at spise lækker og usundt amerikansk mad. Min sidste feriedag med min kærlighed i det land, som ligger mig så nært. Det er alligevel utroligt, at jeg trods alt føler mig mere hjemme ved at gå ned ad Ocean Front Walk, end jeg gør på Østerbrogade.

Nå mens jeg lige tørrer tårerne væk fra kinderne, så vil jeg lige juble lidt over alle de nye ting, som jeg har fået købt hernede. Vi var både på outlet og i et rigtigt amerikansk shoppingmall. De har lidt anderledes stil herovre – så det er ikke alt, der er skide smukt. Jeg fandt dog denne denim nederdel fra Forever21, som jeg måtte eje. Sammen med de nye Adidas sneaks er der jo ikke et øje tørt.

Jeg ved ikke, om I når at høre fra mig, inden jeg flyver hjem igen. Jeg vil rigtig gerne nyde den sidste dag. Vi skal nu ned og have en ordentlig stak pandekager med sirup og derefter har vi lejet en båd, så vi skal sgu ud og sejle!

BLOGLOVINknap

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÅNEDENS PLUS-BLOGGER