PÅ FACEBOOK!

EFTERÅRS-LÆKKERIER

bikbokefterårAffiliate: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Jeg har før fortalt om min begejstring for, at mærket Bik Bok er at finde hos Zalando. De har så mange fine og moderne items til gode priser. Jeg har virkelig brug for en lækker trenchcoat, nu da vi pludselig er gået over til efterår i lille Danmark. Derudover mangler jeg også masser af lækre strik. Det var der ikke meget af i San Diego, kan jeg godt sige jer. Hvis I har brug for mere inspiration til strikbluser, kan I se mit tidligere indlæg her.

Det er så mærkeligt at gå fra 37 grader sol i San Diego og så komme hjem til regn, torden og grå skyer. Så kan det jo være lige meget at stængerne endelig er blevet nougatfarvet, når de alligevel ikke bliver set af nogen. Ikke at jeg alligevel er blevet set af nogen, siden jeg kom hjem. Jeg har simpelthen så slemt jetlag, at jeg aldrig har oplevet noget lignende. Jeg har endnu ikke sovet om natten, hvilket selvfølgelig resulterer i, at jeg sover hele dagen i stedet. Det virker som en umulig mission, at få vendt min døgnrytme tilbage til dansk tid. Jeg kæmper for at holde mig vågen i dag, så jeg kan være rigtig træt til i aften – men mon ikke jeg daser om på sofaen igen om lidt…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ FACEBOOK!