SMUKKE GRÅ TONER

BLOGGER FOKUS: TWINPEAKS

blogtwin

Så er der endnu en gang fint besøg på bloggen. Denne gang er det smukke Mette Marie (går også under navnet MM) fra bloggen Twinpeaks, der svarer på et par spørgsmål. MM skriver til dagligt de sjoveste og mest fantastiske indlæg på hendes blog. Her lukker hun alle os læsere en lille smule ind i, hvad der ser ud til at være, Københavns hyggeligste familie. Enjoy!

Hvad fik dig til at starte en blog? Og hvilke tanker gjorde du dig omkring det at starte en blog?

Kedsomhed! Jeg var sygemeldt i slutningen af min tvillingegraviditet, og jeg var simpelthen så træt af at se fjernsyn. Måske fordi jeg til daglig arbejdede som digitalredaktør på et modemagasin, gav det god mening for mig at fordrive kedsomheden på nettet – og så startede jeg altså en blog.

Hvad er den bedste oplevelse, som du har haft i forbindelse med bloggen? 

Det er svært at nævne en enkelt. Jeg elsker den kontakt, jeg har med dem, der læser med, via kommentarfeltet. Og noget af det rigtigt fede er nok også, at fordi, jeg kan leve af min blog, er min hverdag herligt fleksibel, hvilket er fantastisk, når man har børn og er gift med en gøgler.

Hvis man skal have en god aften i København, hvor skal man så tage hen?  

Man skal spise burgers på Cock’s and Cows, drikke cocktails på Madsm Chu, og så skal man danse sig sanseløs på Sunday!

Du har nævnt på din blog, at du har kysset mange frøer, før du fandt sammen med prins Lange. Hvordan finder man ud af, at det er en frø man fjoller rundt med og ikke prinsen på den hvide hest? 🙂

Det ved man først, når man har fundet prinsen. Livet skal jo som bekendt leves forfra og forstås bagfra. 🙂

Jeres lille kernefamilie er jo lige flyttet i en fin ny lejlighed i København. Tror du, at I på et tidspunkt flytter ud af byen eller forbliver I Københavnere?    

Vi planlægger at flytte lidt længere ud, når ungerne skal i skole, men jeg har efterhånden lært, at den slags er skidesvært at spå om.

Når man kun kender dig igennem din blog, virker du til at være en fantastisk positiv og sjov person (som man bare herre gerne vil være venner med), hvordan lykkes det dig, at være så positiv og glad altid?  

Satme sødt sagt! Tak! Jeg prøver bare at være glad for alt det gode. Det er der meget af! Lykken ligger tit i de små øjeblikke – ikke i at vinde i Lotto.

Hvilket nummer sætter du til at brage ud af højtaleren, når du skal komme i ekstra godt humør? 

Jeg kan vildt godt lide musik fra 90’erne! Eller Maroon 5! Eller dansk hiphop! Bare der er smæk for skillingen, så skal jeg nok rykke med! 😉

BLOGLOVINknap

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE GRÅ TONER