Opskrift: Daim Islagkage

#2 Indlæg der har gjort indtryk

joh

Jeg har endnu en gang været i gemmerne hos mine yndlings bloggere, for at finde frem til nogle af de indlæg, der har gjort indtryk på mig igennem tiden. Denne gang vil jeg gerne fremhæve fine Johannes indlæg fra September 2014, “Jeg har altid gerne ville være en af de piger der duftede af skyllemiddel”.

Første sætning i hendes blogindlæg rammer dybt. Med det samme ryger tankerne tilbage på ens egen barndom og ungdom. Følelserne og situationerne som Johanne beskriver strømmer op i en og er så genkendelige. Det er ikke det hele, som jeg kan relatere hundred procent til, men alligevel mærker jeg tydeligt hensigten ved hver en sætning.

Jeg føler selv, at jeg har været og stadig er, hende der altid spilder ketchup på sin hvide bluse. Hende hvis negle altid knækker og hvis hår der altid kruser. Hende der føler sig utilpas og sidder helt anspændt i fine hjem, fordi jeg selv kommer fra et sted, hvor fødderne rammer sofaen hurtigere end fjernsynet kan nå at blive tændt.

Man kan altid kigge på andre og misunde det, der ser så glamourøst ud, beundre duften af skyllemiddel og ønske man havde lyst glat hår. Men når jeg tænker over det nu, så vil jeg til hver en tid altid vælge at kaste mig i sofaen med en skål chokolade is og det liv det repræsentere, end jeg vil vælge den pæne, hvide, glamourøse designersofa.

Hendes indlæg slutter i sådan en positiv og motiverende tone. Det giver en mulighed for at glædes det liv, man har haft og de muligheder det kan medføre fremadrettet. Tak Johanne for et fantastisk indlæg, der virkelig sætter tankerne igang. Gør jer selv den tjeneste, at gå ind og læs indlægget her.

BLOGLOVINknap

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Daim Islagkage