Opskrift: Squash Fritters

TIPS TIL SMUKKE PAKKER

pakJeg er typen, der elsker at give gaver. Derfor nyder jeg også at gøre lidt ekstra ud af indpakningen. For mig virker det bare til, at der er blevet lagt mere tanke bag gaven, hvis indpakningen er flot, frem for at den er pakket ind i Nettos julegavepapir.

Jeg har derfor i år allerede været i butikker som Notre Dame og Søstrene Grene, hvor de har så mange fine dimser, som kan bruges til indpakning. Jeg har ikke engang købt nogle julegaver endnu – men i det mindste har jeg indpakningsbordet klar til brug. “Underlaget” på billederne er også gavepapir og skal bruges til en hel speciel gave.

Brug gerne masser af forskellig bånd på hver pakke, for at skabe et fint og farverigt look. Julekuglerne gør også pakkerne ekstra specielle og giver et mere julet-twist, nu da jeg ikke har valgt at bruge nissepapir eller de traditionelle røde og grønne farver. Sidste år så min juleindpakning nogenlunde sådan ud som på billederne – og det var i hvert fald et kæmpe hit hos modtagerne!

pak1 pak2

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Squash Fritters