Lækkert Undertøj

EN STOR DAG

bachelor5

Der har været lidt stille på bloggen de sidste par dage, men det er med god grund. Jeg blev nemlig bachelor fra CBS med et kæmpe stort 12-tal i går!! Det var virkelig den bedste dag! Hele dagen var så overvældende, at det var svært at lave andet end bare at smile og nyde det.

Champagnen blev poppet på skolen lidt i 10, hvor mine veninder og kæreste stod klar til at modtage mig, da jeg kom ud fra lokalet. Efterfølgende tog vi hjem og gjorde klar til min bachelor-reception ude i gården. Der var fyldt op med kold rosevin, øl og sodavand, samt en masse frugt og snacks. Omkring klokken to begyndte gårdhaven at blive fyldt op med alle mine søde venner og veninder. Senere på aftenen blev der hentet lækker pizza, da sulten og måske også tømmermændene var begyndt at melde sig.

Det betød simpelthen så meget for mig, at de kom og fejrede lille mig. OG det var så hyggeligt! Jeg modtog så mange fine gaver, blomster, flasker vin og kærlighed. Det var sådan en fantastisk dag – med minder som jeg kan leve længe på. Men først er der en kæmpe opvask, der kalder på mig.

 

bachelor2
bachelro1
bachelr3bachelor7

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert Undertøj