New In: Skirt + Shoes

Ferie Opdatering

09c106dc1e3d6c810b902b71286973ed

Picture from Pinterest 

Så gik der lige 8 laaange dage inden, at jeg kom til tasterne igen. Jeg har savnet bloggen, men jeg har simpelthen ikke har haft overskud til at åbne for computeren. Jeg er på Mallorca, her er 35 grader varmt, solen skinner og jeg ligger i sengen med halsbetændelse. Jeg har været syg hele ferien. Jeg har haft besøg af læge og fået penicilin, som heldigvis hjælper lidt. MEN ØV hvor er det bare forfærdeligt, at ligge syg på sin ferie. Jeg er så træt af det!

Jeg rejser tilbage til vores lille land om to dage, hvor jeg så kan forsætte med at ligge i sengen træt og syg. Jeg har endnu ikke på denne ferie nydt et glas rødvin, kysset min kæreste eller været ude i solen i mere end en times tid. Hvor uheldig har man lov at være. Jeg har fået det lidt bedre, så jeg vil forsøge at holde bloggen opdateret de næste par dage. Jeg håber, at jeres sommerferie er lidt sjovere end min..

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In: Skirt + Shoes