Ferie Opdatering

Blogger Fokus: THE RUSTY HOME

rustyblogger

Da jeg ikke var helt på toppen i søndags, hvor jeg normalt poster “Blogger Fokus”, så får I det nu! I dag er min sidste dag på Mallorca og da jeg har fået det lidt bedre, så vil jeg bruge hele dagen ved poolen. Det kunne jo være rart at komme hjem og have lidt farve – trods alt…

Men i dag skal ikke handle om mig (i hvert fald ikke på bloggen), det skal handle om smukke Julie, der har bolig-bloggen therustyhome.dk. Bloggen er på meget kort tid blevet en af mine yndlings blogs. Julie fylder bloggen med virkelig brugbare og gode tips, inspirerende indhold og knaldhamrende gode tekster. Jeg elsker at følge med i det fantastiske univers, som hun har skabt.

8 spørgsmål til Julie fra therustyhome: 

1. Hvilke tre kompetencer mener du, er de vigtigste, når man driver en blog?

Det kommer helt an på, hvilke ambitioner man har for sin blog. Men mit bedste råd er at udvælge sig en kategori at blogge indenfor. F.eks. træning og sundhed, mor og barn, mode og skønhed eller design og bolig. Det er mit indtryk, at man ender med at miste flere af sine læsere frem for at vinde flere, hvis man blogger i øst og vest. Dernæst er det vigtigt at nusse med sine indlæg. Som læser er det skønt at mærke, at bloggeren bruger tid på at udforme kreative og fine indlæg, der bærer præg af en slags finpudsning, hvor man lige har sikret sig, at teksten ikke er spækket med stavefejl. Det giver nemlig et indtryk af, at man er grundig og engageret. Mit sidste råd er at levere kontinuerligt. F.eks. have en ambition om at udgive et indlæg dagligt, så ens læsere ved, hvad de kan forvente af dig.

2. Det virker til at du allerede har fået succes med bloggen. Hvor tror du, du er om et års tid? Er der noget bestemt, som du ser frem til?

Det er svært at sætte en konkret finger på noget, jeg helt vildt gerne vil beskæftige mig med om et år. Jeg er faktisk overrasket over, hvilke muligheder der kan følge med det at blogge. For en måned siden blev jeg ansat som boligskribent hos Houzz, hvilket jeg blev lidt overvældet over at få mulighed for. Derfor har jeg lovet mig selv at gribe de muligheder, der kommer, hvis de kommer – og slå mig ned i det, jeg finder særligt interessant. Men helt sikkert er, at jeg fremadrettet altid vil beskæftige mig med bolig og sociale medier :)!

3. Har du nogle bestemte mål med din blog? Ønsker du, det skal blive en levevej?

Hmm, det er faktisk et svært spørgsmål! 🙂 Da jeg startede med at blogge i januar måned, var det mere et ønske om at kunne dele mere end Instagram kunne huse. Men jeg opdagede hurtigt, hvor stor en indflydelse blogging havde på mit humør. F.eks. fandt jeg ud af, at jeg pludselig beskæftigede mig med noget, jeg brændte for, og som jeg glædede mig til at nusse om, så snart jeg stod op om morgenen. Jeg ønsker nok, at jeg til dels kan leve af det, men foretrækker også en fast indkomst ved siden af vil jeg sige 🙂

4. Hvad er dit bedste boligkøb og hvor gjorde du dette?

Uha, mit bedste boligkøb. Jeg er, som de fleste andre, også blevet inficeret med plante-trenden – og da jeg for ca. en måned siden udså mig en gigantisk Philedendron plante (Jeg har aldrig set dem større i Danmark) var jeg simpelthen nødt til at eje den! De havde kun den ene til rådighed ved et tilfælde faktisk. Jeg købte den i Blomst // Design på Frederiks allé i Aarhus. Den gør mig simpelthen så glad, hver gang jeg vågner op og kigger på den. 🙂

5. Du er super inspirerende, og jeg elsker at hente bolig inspiration hos dig! Hvor henter du selv inspiration?

Som oftest finder jeg utrolig stor Inspiration på Instagram. Det kan ganske simpelt dreje som en styling, hvor jeg tænker: Det kunne være enormt fedt at gøre det sådan og sådan i stedet for. Det er lidt som at finde et udgangspunkt, man selv færdiggør. Hvis det giver mening :)? Ellers kan jeg godt lide at udfordre mig selv og lege med mulighederne. Jeg går tit rundt i Bauhaus og kigger på mærkelige dimser, jeg ikke ved hvad man skal bruge til, og får ideer ud fra det. En god ting, når det handler om kreativitet, er at ignorere, hvad tingen reelt er til, og i stedet overveje, hvad det kunne anvendes til 🙂 Pinterest er også et fantastisk sted at gå på opdagelse.

6. Hvad er dit bedste råd til personer, der skal ud og investere i nye items til boligen?

Mit allerbedste råd er, at mærke efter helt nede i maven, hvilken stil man oprigtigt er draget af. Jeg har ind i mellem holdt flere måneders pause fra boligshopping, fordi jeg manglede at finde min helt egen smag, der afspejlede mig. Ellers kan man ende med at bruge en formue på ting, der er moderne – men måske reelt ikke dig.

7. Hvad får dig til at smile og hvad gør dig glad?

Sikke et dejligt spørgsmål. Dét fik mig til at smile! 🙂 Og gud hvor er det da egentligt et svært spørgsmål, der er jo så meget! Jeg bliver glad, når jeg laver noget, der er brugbart for andre. Når min søn på 3 år charmer mig. Når jeg får henvendelser fra læsere, uanset indhold. Når jeg lige har færdiggjort et projekt og træder et par skridt tilbage for at betragte resultatet – den følelse er fantastisk! RO! Jeg udvikler mig helt utrolig meget i kreative processer, når jeg har ro omkring mig – hvor jeg får plads til at synke ned i det jeg laver.

8. Hvilket nummer sætter du til at brage ud af højtaleren, når du skal komme i godt humør?

Den er nem! Jeg hører faktisk kun højt musik, når jeg skal male eller gøre rent. Og det er det ALTID: Adam raised a cain med Bruce Springsteen 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie Opdatering