Pick of the day

THE BLOGGER OFFICE

blogger

Jeg sidder i skrivende stund lige nøjagtigt ved dette fine skrive bord, imens jeg nyder verdens bedste kage. Hvis ikke I kan genkende den (altså kagen), så er det en Christianshavnerkage fra Lagkagehuset – der findes ingen bedre! Så husk at køb sådan en næste gang du skal fejre noget, hygge med veninderne eller har haft en lorte dag. Den kage kan det hele. Grunden til kagen er egentlig fordi, at det har været en rigtig god dag i dag, så jeg havde lyst til at forkæle mig selv lidt ekstra på vej hjem fra arbejde. Derudover venter der et par timers læsning og blogarbejde foran mig. Så hvis I skulle være tvivl, så fortjener jeg den altså…

Til trods for at jeg sikkert kunne blive ved, så skal dette indlæg ikke handle om kage. Det skal handle om mit lille blogger kontor, som jeg har fået stablet på benene. Nu da jeg er uden min bedre halvdel i boligen de næste par måneder, ville jeg udnytte, at spisebordet ikke bliver brugt. Som ene og alene spiser jeg altså i sofaen foran TV’et – alt andet virker for sørgeligt.

Så fra nu af kan jeg sidde og blive inspireret og lære nye ting præcis fra den lille plads. Fantastisk! Jeg kan mærke det kribler helt i fingrene for at komme i gang med at arbejde på nye og spændende ting til jer.

— English Version —

As I am writing this I am sitting exactly at this desk, eating that amazing cake. If you are ever in Denmark, you have to try it! It is called Christianshavnerkage and can be bought at Lagkagehuset, which is located many places in Denmark. However, this post is not about the cake, but about this amazing little office-environment, which I have created in the living room. As my better half isn’t home the next couple of months, I have used this opportunity to create this creative-corner. Here I will read and learn, create content for you and come up with great ideas. I already feel so inspired. It’s always nice with a few changes!  

blogger1 blogger2

BLOGLOVINknap

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pick of the day