Lidt snak om Instagram

5 TING DU SKAL OPLEVE I USA

DSC00512Jeg elsker, elsker, elsker USA. Særligt har Californien mit hjerte, men det er også der, jeg har brugt mest tid. Jeg har samlet 5 ting, du bare skal opleve, hvis du rejser over Atlanten.

Morgenmad. Dette er helt klart en af deres specialiteter. Ejj, hvor findes der intet bedre end amerikanske pandekager, hashbrowns (de der røsti lignende kartofler på det øverste billede), frisk presset appelsinjuice og behøver jeg overhovedet at nævne, hvor meget jeg savler over deres perfekte vafler? Drop morgenmaden på hotellet, det er så meget mere autentisk at sætte sig hen på den lokale diner eller iHop (hvor øverste billede er taget).

san2Natur. Hvis du er et sted, der ligger ud til vandet, så husk at gå en masse ture langs vandet. Der er ofte disse “boardwalks”, hvor folk løber, står på rulleskøjter, går turer og cykler. Det føles som om, at man er en del af Beverly Hills 90210, når man slentre ned ad vejen, som var man Brandon Walsh og Kelly Taylor. Hvis ikke du er et sted, der ligger ud til vandet, så prøv at find nogle af deres fantastiske parker, som f.eks. Central Park i New York.

DSC07680Forlystelsesparker. Amerikanerne er sgu nogle crazy nogen. I USA er forlystelsesparker lige så meget bygget for de voksne, som de er for børn. Steder som Disneyland, Zoo, Six Flags er en kæmpe oplevelse at besøge. Overstående billede er taget, da jeg var i Disney World, Orlando.

post1Diner food. Endnu engang må jeg lige slå et slag for deres fantastiske diners. Det er simpelthen så autentisk og overdrevet lækker (greasy) mad. På billedet ovenover ser i en riiigtig god burger fra Ruby’s Diner, som jeg ved findes flere steder i Californien og jeg er også stødt på en i New York.

knicksSport. Amerikanerne går virkelig meget op i sport og mange forskellige sportsgrene. Det er virkelig en stor oplevelse at mærke stemningen, der skabes til disse arrangementer. Helt klart også et besøg værd, om så det er til basket, amerikansk fodbold eller ishockey. Billedet ovenover er taget, da jeg var inde og se Knicks spille i New York på Madison Square Garden. Husk at køb en kæmpe stor skumfinger – så bliver det ikke bedre!

BLOGLOVINknap

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt snak om Instagram