Opskrift: Nem Spaghetti Aglio e Olio
Dette er bestemt ikke verdens sundeste ret, det er nok heller ikke den mest nærende. Meeen den smager altså himmelsk! Den er tilmed billig og nem at lave. Så er du lidt tom for aftensmad ideer, eller skal det bare være nemt – så er dette den perfekte ret. Nogen gange har jeg hverken tid eller overskud til at gå alt for meget op i maden, så er det virkelig dejligt, at kunne smække sådan en her ret på bordet. Nu er jeg lidt streng – for det er faktisk altid min kæreste, der bikser denne ret sammen til os (det er han nemlig rigtig god til). Jeg tænkte dog alligvel, at jeg lige ville dele opskriften med jer. Det kan jo være, at der sidder nogle pasta-elskende på den anden side af skærmen. Eller er der ikke flere tilbage af dem? Er alle gået non-gluten? Ikke mig i hvert fald! Jeg river tilmed godt med parmesan udover – ja, så der næsten er mere parmesan end pasta. Så bliver det ikke meget bedre!
Ingredienser:
- Hvidløg (ca 5 – det kan man selv justere)
- Olie
- Chili (tørret eller frisk – vi brugte tørret)
- Frisk Persille
- Pasta (gerne spaghetti)
- Parmesan
Fremgangsmåde:
- Sæt vandet over til pastaen og tilføj pastaen som anvist på pakken
- Hak hvidløg og persille
- Varm en pande op med olie – igen kan man selv justere hvor meget man vil bruge, men hæld i hvert fald op så hele panden er dækket af et lag olie.
- Når olien er varm tilsæt så det hakkede hvidløg
- Når hvidløgene begynder at blive gyldne kan du tilføje chili og persille
- Nu burde din pasta være færdige med at koge – fyld en kop med vandet fra pasta-gryden og hæld ved olien
- Tilføj derefter pastaen til olien samt ingredienserne. Rør rundt og bland det hele sammen
- Server med ekstra hakket persille og masser af revet parmesan
Folk er generelt en anelse for kulhydratforskrækkede i dagens Danmark. Dejligt at se, at du ikke er en af dem.
Jeg eeelsker paste, og synes det ser lækkert ud! 🙂