I NEED CHANGE

Opskrift: Pulled Chicken

chicken2

I vores lille hjem elsker vi hjemmelavede burgerboller med pulled pork og coleslaw til. Mums, hvor er det lækkert – rigtig smovse mad. Det er dog bestemt ikke hverdagskost, specielt fordi det tager en krig at lave pulled pork i ovnen. Så jeg har eksperimenteret lidt med pulled chicken i stedet, der ikke skal have nær så lang tid. Det blev faktisk rigtig vellykket, synes jeg! Vi spiste den lækre pulled chicken med grøntsager og skyr/persille dressing i mexicanske pandekager. Hvis jeg havde været ekstra god, så havde jeg lavet dem selv fra bunden (ud fra denne opskrift her – fra mit koncept Mettes Maddag). Men når man er udmattet efter en lang dag, så var købe pandekagerne gode nok til os.

Ingredienser til Pulled Chicken til 2 personer:

  • 3 store kyllingbryster
  • 3-4 spsk Ketchup
  • 1 spsk Soya
  • 1 spsk olie
  • Paprika
  • Hvidløgspulver
  • Salt
  • Peber
  • Tørret Chili

 

Fremgangsmåde:

  • Tænd ovnen på 160 grader varmeluft.
  • Først laves der en rub. Bland alle ingredienserne sammen (undtagen kylling). Du kan selv balancere hvor meget af hver du vil have i – tilføj også gerne andre krydderier, hvis du føler for det.
  • Læg et stort stykke sølvpapir i et ovnfast fad (skal være stort nok til at komme hele vejen rundt om alt kylling). Kom kyllingen på sølvpapiret og smør rubben ud på kyllingen på begge sider af den. Dæk herefter kyllingen til med sølvpapir.
  • Kyllingen skal først have 30 minutter ved 160 grader.
  • Skru derefter ned for varmen, så den står på 110 grader. Lad kyllingen stå i ovnen på 110 grader i ca 3 timer.
  • Tag kyllingen ud og fjern sølvpapir. Du kan nu med to gafler rive kødet fra hinanden.
  • Server med lige det du har lyst til.

 

chicken chicken1

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I NEED CHANGE