I JUST BOUGHT

Grill Aften & Kærlighed

grill

Ej, hvor jeg nyder, at det er blevet rigtig sommer – og selvfølgelig at jeg har ferie. I de tre år jeg har boet i lejligheden, har jeg aldrig grillet, til trods for at vi har et par grill stående rundt omkring i gården. MEN i går skulle det være. Op på cyklen for at bakse hjem med en kæmpe pose kul, tændbriketter, majskolber og flanksteak.  Vejret var helt vildt fantastisk, og mad smager jo bare så meget bedre, når det lige har fået en tur på grillen. Vi er sådan set lidt på kur herhjemme, så vi prøver at holde os til grøntsager og kød. Jeg havde lavet en lille skyr-dip til med friskhakket persille, et fed hvidløg og en masse salt og peber. Nu var det jo fredag, så der blev altså også lige åbnet en flaske rødvin.

Der sad vi en lun fredag aften i shorts, korte ærmer, rødvin i hånden, musik fra højtaleren, duften fra grillen og kærlighed i øjnene. Sådanne tidspunkter er jeg lige en tand ekstra lykkelig. I en rus af kærlighed og glæde kommer sangen “How deep is your love” fra gode gamle Bee Gees bragende ud af vores lille højtaler. Uden videre bliver jeg budt op til dans, af manden jeg elsker. Der står vi – ham og jeg – i hinandens arme og danser midt i gården i vores egen lille boble af lykke.

Nu bliver det hele måske lige lidt for sukkersødt, men når tingene går den rigtige vej, så skal man sgu have lov til at råbe det højt og nyde det. Jeg håber, at jeres weekend er fyldt med lige så mange høje grin og dejlige øjeblikke, som min er.   girll2grill1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST BOUGHT