BLOGGER FOKUS: TWINPEAKS

Opskrift: Crispy Onion Rings (I ovn)

on oni

Det har været sådan en weekend, hvor jeg ikke har kunne bevæge mig meget mere end fra sofaen og til køkkenet. Jeg holdt fødselsdag i fredags og har været tømmermændsramt lige siden. Jeg har primært levet af lækre rester fra min fødselsdagsmiddag, men i går havde jeg brug for noget mere snasket.

Stonemuse tippede om en fantastisk madblogger; Just A Taste. Jeg har siden da, kigget gennem hendes opskriftindex savlende op til flere gange. I går måtte så være dagen, hvor jeg kastede mig ud i disse onion rings, der er lavet i ovnen og dermed ikke er friturestegt. De var sååååå lækre og kæmpe bonus – de var så nemme at lave! De fleste ingredienser er noget, man nok har i skabet i forvejen.

I kan finde Just A Taste’s opskrift på dem lige her, men da bloggeren er fra USA, er målenhederne og ingredienserne lidt anderledes. Jeg har derfor oversat opskriften til danske mål og danske ingredienser.

Crispy Onion Rings i ovnen

Ingredienser:

  • 1-2 Løg
  • 1,5 deciliter Hvedemel
  • Rasp
  • Hvidløgspulver
  • Tørret basilikum
  • 2-3 pasteuriseret æggehvider
  • 2 spsk mayonnaise

 

Fremgangsmåde:

  • Tænd ovnen på 220 grader (gerne på grill funktion).
  • Start med at hak løgene til ringe og læg dem i en skål med vand.
  • Lav derefter en skål med mel (jeg brugte hvedemel), en skål med en rasp-blanding. Rasp-blandingen kan indeholde: rasp, lidt hvidløgspulver, lidt tørret basilikum, salt og peber.*
  • Pisk æggehvider sammen med lidt mayonnaise.
  • Kom et stykke bagepapir på en bradepande, så du er klar til at lægge løgene på.
  • Tag en løgring (eller to) op fra vandet, dyp i melet, dyp i æggehvide-blandingen, dyp i rasp-blandingen, læg på bagepapiret.
  • Kom bradepanden i ovnen i 10 minutter, tag den ud og vend ringene og giv dem 5 minutter mere i ovnen.
  • Nyd dem med en lækker chilimayo.

*Start med  at lave en lille rasp-blanding, da det hurtigt kan blive klumpet på grund af æggemassen. Når den lille blanding er brugt op, kan man hurtigt fylde op.

BLOGLOVINknap

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGGER FOKUS: TWINPEAKS